[
Nogurums viegli gāž no kājām (un vispār jau esmu zem segas), bet ātri jāpieraksta recepte, citādāk rīt jau būs slinkums, parīt – piemirsies, ko un cik daudz šoreiz pieliku, jo sanāca tik labi, ka ne ko pielikt, ne atņemt!
Galvenais nopelns ir sacivi garšvielai. Savu es pirku Rīgas centrāltirgus uzbeku garšvielu stendā, bet noteikti, ka vajadzētu būt arī garšvielu veikaliņos.
Vēl jau arī tas, ka vīrs grilēšanai izmantoja malku, ne ogles. Varbūt manas iedomas, bet tad gaļa vienmēr sanāk gardāka, sulīgāka. Bērni, kad izcirtīsiet vecvecāku ābeļdārzus, ābeles laidiet malkā! Lieliska griluguns sanāk!
Sīpolu nomizo, sagriež plānos pusgredzenos un sirsnīgi sajauc ar pārējām marinādes sastāvdaļām un vistu. Tur slēgtā traukā ledusskapī 24h vai vismaz uz nakti. Grilē, bieži apgrozot, līdz gatavs.Vistas šašliks ar sacivi majonēzē
Drukāt
Sastāvdaļas
Gatavošana
Nav komentēts