Mūsu mājās brīvdienu brokastis parasti ir ap 12:00 – laikā, kad darba dienās pusdienojam. Tāpēc tas ir labs attaisnojums brokastīs apēst pusdienas.
Kartupeļu - siera pankūkas
DrukātSastāvdaļas
- 500g karupeļi
- 80g sīpoli
- 100g Krievijas/Holandes tipa siers
- 3 olas
- bekons
- sāls, pipari
- eļļa cepšanai
Gatavošana
1
Kartupeļus un sīpolus nomizo. Kartupeļu un sieru sarīvē rupjās skaidās, sīpolu sagriež plānos ceturtdaļgredzenos.
2
Visu sajauc ar olām.
3
Pannā sakarsē eļļu un ar karoti liek pankūku masu, izlīdzina 0.5cm biezumā un cep no abām pusēm brūnu – aptuveni 4 minūtes no katras puses. Gatavām uzkaisa sāli un piparus.
4
Plāni sagrieztas krūtiņas šķēles liek uz sausas, karstas pannas un cep no abām pusēm, līdz kļūst brūnas un kraukšķīgas. Liek uz salvetēm un nosusina liekos taukus.
5
Pasniedz ar svaigajiem salātiem.
Nav komentēts